Online samtaleterapi

Online samtaleterapi og telefon konsultationer ved Aktionspotentiale giver mulighed for at arbejde med personlig udvikling i “en til en” sessioner. Online samtaleterapi er en anerkendt behandlingsform og en mulighed for at få behandling og opnå udvikling, når afstand og andre begrænsende faktorer gør, at det er svært at mødes ansigt til ansigt.

Hvad kan du arbejde med i online samtaleterapi?

I online samtaleterapi arbejdes med samme emner som ved et fysisk møde. For eksempel

  • stress
  • angst
  • frygt
  • depression
  • krise
  • traumer
  • svære følelser
  • lavt selvværd
  • problematiske relationer
  • og opbyggende kommunikation med dig selv og andre.

Hvordan foregår online samtaleterapi?

I online samtaleterapi bruges de samme metoder og teknikker, som bruges i samtaleterapi ved fremmøde i terapilokalet. Min flerfaglige tilgang og mangeårige erfaring anvendes i videst muligt omfang til at hjælpe dig på en måde, som giver mening samt de ønskede resultater for dig.

Metoderne støttes ofte med billeder og illustration på whiteboard i samtaleterapien. I online samtaleterapi får du også billeder via screenshot, i det omfang det er relevant. Billederne kan hjælpe dig med at huske essensen af samtaleterapien. Du får også tilbudt opgaver, som du kan arbejde med mellem sessionerne i online samtaleterapi.

Inden et online samtaleterapiforløb starter, aftaler vi, hvordan samtykkeerklæring bliver underskrevet, sådan at datasikkerheden er intakt.

Platform til online terapi i Aktionspotentiale

Til online samtaleterapi i Aktionspotentiale anvendes online platformen WeCare, som er GDPR-sikker, fortrolig og krypteret. WeCare er udviklet til psykologer og psykoterapeuter, som arbejder med personlige og fortrolige oplysninger.

WeCare Software er specifikt udviklet, så det lever op til den nye lovgivning. Forbindelsen er krypteret og data er sikret på højeste niveau.

WeCare er nem og brugervenlig og giver mulighed for at vi kan se hinanden på computerkameraet.

Jeg er så taknemmelig for at være kommet i ”kløerne” på Jens Jakob. Jeg har aldrig oplevet et så dybt professionelt, respektfuldt og givende samtaleforløb.

Jens Jakob er skarp, ærlig, utrolig empatisk, rolig og tillidsfuld og det uden at gå på kompromis med sin professionalisme. Han har en palet at forskellige tilgange og redskaber, som han gør brug af uden at jeg føler mig presset.

Han anerkender og forholder sig til min problemstilling på en fuldstændig unik måde og kommer hurtigt ind til kernen af problemet og får tingene skilt ad. Han formår virkelig at få tingene sat i perspektiv, så jeg får en uvurderlig indsigt, et klart overblik og forstår hvorfor jeg har de udfordringer i livet, som jeg har.

Jeg kan kun anbefale Jens Jakob.

Ghita Vemmelund, var i samtaleterapi hos Jens Jakob Grundvad

Da jeg startede med terapi / supervision hos Jens Jakob, var jeg af den overbevisning, at jeg havde nogle livsområder, der smertede og påvirkede min generelle livstrivsel. Jeg kom for at blive ’fikset’ på de punkter, så jeg ellers kunne fortsætte mit liv uændret.

Med Jens Jakobs på samme tid professionelle og menneskelige støtte, er jeg stadig på vej i livet. Men fremtidsudsigten har langt flere farvenuancer og højdedrag, end jeg på nogen måder anede før.

Jens Jakob har gradvist og med respekt for mit tempo åbnet mine øjne op for sider af mig selv og livet, som jeg ikke anede eksisterede. Han har, med hans på én gang direkte og omsorgsfulde facon, bidraget til, at jeg har turde tage skridt, som jeg ikke vidste overhovedet kunne tages.

Jeg har fra starten af forløbet valgt at have fuld tillid til Jens Jakob. Det er en forudsætning for et udviklende forløb, og han har på intet tidspunkt misbrugt den tillid. Tværtimod. Han evner at kombinere sin teoretiske viden med sine egne livserfaringer, hvilket gør terapien nærværende og ægte – og derfor mærkbar i hverdagen.

Han har lært mig, at livet er en rejse og at selve rejsen er målet. Tak Jens Jakob og tillykke til enhver, der vælger at gøre brug af Jens Jakobs evner.

Bente Brun, deltog i samtaleterapi/supervisionsforløb

Hvordan får vi kontakt på WeCare?

Du modtager en mail med invitation til WeCare fra mig. Du skal bruge Google Chrome som webbrowser. I mailen er et link, som du skal klikke på, udfylde databehandleraftale og vælge en klient adgangskode.

Jeg inviterer dig 10 minutter før vores konsultation starter, så vi har tid til at få kontakt på Wecare, inden selve online samtaleterapi sessionen starter. Hvis du har brug for hjælp, kan jeg guide dig på telefon.

Hvordan kommer vi i gang med et online møde?

Hvis du ikke har prøvet online samtaleterapi eller telefon konsultation før, finder vi ud af i praksis, hvad der passer bedst til dig: billede kontakt eller telefon. Begge måder at have kontakt på fungerer godt.

Hvilke fordele er der ved hhv. billede og kun lyd kontakt?

Med billede kan vi se hinanden med mimik og kropssprog lige som i terapilokalet. Telefon giver mulighed for at du kan føle dig helt privat. Du kan også finde din bedste sidde plads og position i din bolig.

Hvordan sikres effekt af online samtaleterapi?

Det er nødvendigt at stille spørgsmål for at sikre at kontakten er intakt og for at sikre at samtalen giver mening for dig, set i forhold til det, som du ønsker at opnå med terapien.

Har du lyst til at afprøve online samtaleterapi?

Første online samtaleterapi session er gratis, hvis du oplever at terapien ikke giver mening og/eller vi ikke får opbygget en tryg kontakt.

Du kan derfor roligt bestille en tid for at finde ud af om online samtaleterapi virker for dig. Du bestiller en tid ved at gå på hjemmesiden og bestille i onlinekalenderen eller ved at maile/ringe til undertegnede, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Og vi kan aftale en session, hvis du har lyst til at prøve.

Bestil Online Samtaleterapi

Spørgsmål og svar omkring online samtaleterapi

WeCare er et sikkert værktøj til online møder som er specielt udviklet til psykologer og psykoterapeuter.

Ja. Jeg bruger Wecare som benytter en krypteret forbindelse og som overholder alle GDPR regler.

Nej. Du kan deltage i et WeCare møde med mig uden at det koster noget ekstra i licens.

En online session tager en time som en “normal” konsultation varer.

For at få det fulde udbytte af WeCares værktøjer, anbefaler vi vores brugere til at downloade og installere enten Chrome, Firefox eller Safari hvis du bruger en PC eller Mac. Har du allerede en af de tre browsere installeret, kan du frit gå i gang med at benytte WeCare.

Ja, gå f.eks. ind i App Store og søg efter WeCare.

Læs mere om hvad jeg kan tilbyde gennem Samtaleterapi

Andre blogindlæg om samtaleterapi

Online Samtaleterapi

Online samtaleterapi Online samtaleterapi og telefon konsultationer ved Aktionspotentiale giver mulighed for at arbejde med personlig udvikling i "en til en" sessioner. Online samtaleterapi er en anerkendt behandlingsform og en mulighed for at få behandling og opnå udvikling, når afstand og andre begrænsende faktorer gør, at det er svært [...]

Kunsten at genstarte

Dit nytårs fortsæt og alle mulige andre ønskede forandringer... Udfordringer ved fastholdelse af nye rutiner og personlig udvikling Som ansvarlige og motiverede mennesker indfører vi nye vaner, aktiviteter og færdigheder i vores liv. De fleste erfarer tilbagefald, undertegnede er ingen undtagelse. Det er min erfaring både fra eget liv [...]

Del indholdet! Synes du, at indholdet er relevant for andre er du velkommen til at dele indholdet på sociale medier ved at bruge de superlette deleknapper!

Go to Top