Terapi & Coaching

Jeg tilbyder Samtaleterapi, parterapi,
erhvevscoaching samt supervision hos Aktionspotentiale.

Terapi, Coaching og Supervision hos Aktionspotentiale

Jeg tilbyder forskellige former for terapi og coaching. Læs mere herunder om de forskellige tilbud.

Samtaleterapi

I samtaleterapi kan du arbejde med at opnå noget du ønsker dig, eller med de sider af dig, som volder dig besvær og som bliver ved at stille hindringer i vejen for dig. På denne side har jeg beskrevet nogle af de ting som man kan bruge samtaleterapi til.

Læs mere om Samtaleterapi

Parterapi

I parterapi kan I arbejde med misforståelser, konflikter og jeres forskelligheder, så I kan komme konstruktivt videre med jeres parforhold i god kontakt med hinanden.

Læs mere om Parterapi

Erhvervscoaching

Erhvervscoaching i Aktionspotentiale hjælper dig med at skabe den udvikling du ønsker og savner som leder, i din organisation, i teamet eller hos medarbejdere.

Læs mere om Erhvervscoaching

Supervision

Jeg leverer både supervision vedrørende trivsel, samarbejde og kommunikation til individ og gruppe, samt sagssupervision inden for de fagområder, hvor jeg opbygget viden og erfaring. Supervision af Psykologer, Psykoterapeuter, Socialrådgivere samt Ergoterapeuter og fysioterapeuter.

Læs mere om Supervision

GENEREL INFORMATION

ÅBNINGSTIDER

Aktionspotentiale har åbent efter aftale. Jeg svarer på telefonbesked, mail og kontakt via Kontaktsiden inden for et døgn.

TELEFONTIDER

Mandag – fredag7:00 – 18:00

Samtaleterapi

Wave

I samtaleterapi kan du arbejde med at opnå noget du ønsker dig, eller med de sider af dig, som volder dig besvær og som bliver ved at stille hindringer i vejen for dig. Samtaleterapi kan bruges mod stress, depression, angst og frygt, lavt selvværd, misbrug samt tab og traumer.

LÆS MERE

Parterapi

Wave

I parterapien kan I lære at blive hinandens bedste partner og kæreste. Ligesom vi som individer kan have brug for udvikling, for at blive den bedste version af os selv, kan parforholdet også få brug for udvikling, for at vi kan få et bedre parforhold.

LÆS MERE

Erhvervscoaching

Wave

Erhvervscoaching i Aktionspotentiale hjælper dig med at skabe den udvikling du ønsker og savner som leder, i din organisation, i teamet eller hos medarbejdere. Jeg faciliterer til afklaring og enkle mål, så handling og prioritering bliver enkel og logisk.

Læs mere

Supervision

Wave

Jeg leverer både supervision vedrørende trivsel, samarbejde og kommunikation til individ og gruppe. Supervision af Psykologer, Psykoterapeuter, Socialrådgivere samt Ergoterapeuter og fysioterapeuter. Kontakt mig for et uforpligtende afklaringsmøde.

LÆS MERE