Erhvervscoaching i Silkeborg

Hos Aktionspotentiale modtager du effektiv coaching, som skaber udvikling og afklaring så du bliver helt tydelig hvad du vil opnå med dig selv og dit firma.

Jeg bruger de 6 behov: plads, næring, støtte, beskyttelse, grænser og fællesskab, som afklarings redskab.

Erhvervscoaching i Aktionspotentiale

Erhvervscoaching i Aktionspotentiale hjælper dig med at skabe den udvikling du ønsker og savner som leder, i din organisation, i teamet eller hos medarbejdere. Jeg faciliterer til afklaring og enkle mål, så handling og prioritering bliver enkel og logisk.

Jens Jakob skriver på sin hjemmeside at han kan hjælpe dig nænsomt og effektivt. Og det er lige, hvad han kan.

Jens Jakob har givet mig konkrete og brugbare input og værktøjer på min vej til at kunne hjælpe mig selv. Alt med stor respekt og forståelse  for mig, hvor jeg var, og hvad jeg kunne magte at tage ind.

Samtidig gav Jens Jakob mig tilpas med udfordringer til at teste min livsopfattelse, så jeg blev hjulpet og guidet til at komme et nyt og bedre sted i mit liv.

Annemette Bøgh

Målrettet udvikling

Du modtager effektiv coaching, som skaber udvikling og afklaring så du bliver helt tydelig hvad du vil opnå med dig selv og dit firma. Jeg bruger de 6 behov:

  • Plads
  • Næring
  • Støtte
  • Beskyttelse
  • Grænser
  • Fællesskab

som afklarings redskab. Derved sikres at både ressourcer, motiver, sårbarheder og ambivalenser bevidstgøres og konkretiseres i forhold til din virkelighed.

RIVAL har brugt Aktionspotentiale gennem mange år til erhvervscoaching og ledelsesmæssig sparring.

Jens Jakob Grundvad byder ind på alle niveauer i virksomheden, både over for vores medarbejdere og hos os i ejerskabet / ledelsen.

Vi modtager konstruktive input og gode værktøjer – både erhvervsmæssigt og menneskeligt – og møderne med Jens Jakob er meget værdifulde for vores virksomhed.

Kirsten og Henrik Holvad, RIVAL A/S, Erhvervscoaching og ledelsesmæssig sparring

Direkte kommunikation

Hvis kommunikationen skal være effektiv, energiskabende og legende er det vigtigt at være fortrolig med at sige det, der behov for at sige i den position du har. Dertil skal det siges til rette vedkommende og med timing. Når det lykkes, vil du opleve succes og øgede ressourcer i dit arbejdsliv.

Når det ikke lykkes, er der grund til at træne direkte kommunikation samt aktivt og profund lytning. Der kan være grund til at opdage, hvordan følelsesladede udtryk tolkes og mødes, så begge parter oplever det ok.

Og ikke mindst så er det nødvendigt at blive ved med at træne direkte og konstruktiv kommunikation. Det koster energi at være upræcis og ikke få tingene sagt.

Opslidende Konflikter

Vedvarende uløste konflikter på arbejdspladsen, er lige som sorte huller for menneskelig energi. Derfor er det alt for omkostningsfyldt at have konflikter kørende på jobbet.

Hvis I har fastlåste konflikter på arbejdspladsen, kan der være brug for professionel støtte til at hjælpe jer med at løse situationen. Konflikter er ofte unikt skruet sammen, selvom de ligner hinanden.

Du er velkommen til at ringe eller maile for en uforpligtende drøftelse, hvis din arbejdsplads er præget af konflikter, og den stemning der følger med.

Jeg har brugt Jens Jakob til sparing/coaching/samtale i forbindelse med et ønske om bedre at kunne balance arbejdslivet og privatlivet….

…var ærligt lidt skeptisk, men bøjer mig i støvet. Bare det at få sat ord på tingene og tale med en, der kunne stille de gode spørgsmål var befriende, og mange brikker begyndte hurtigt at falde på plads.

Det har været en utrolig stor hjælp, og jeg har fået en stribe værktøjer, der stadig er en vigtig del af mit daglige virke.

Jesper Hedegaard, Coaching og sparring

PRISER FOR ERHVERVSCOACHING

1.050 kr. pr. time

GENEREL INFORMATION

ÅBNINGSTIDER

Aktionspotentiale har åbent efter aftale. Jeg svarer på telefonbesked, mail og kontakt via Kontaktsiden inden for et døgn.

TELEFONTIDER

Mandag – fredag 7:00 – 18:00