Foredrag2019-01-11T13:21:34+00:00

Foredrag hos Aktionspotentiale

Jeg holder løbende foredrag, følg med på denne side

for at se mere information om de enkelte foredrag.

Oversigt over foredrag

Jeg holder løbende foredrag. De aktuelle foredrag vil være annonceret på denne side og sociale medier. De to næste foredrag kan ses herunder:

Lær at styre din stress, januar 2018

januar 24 @ 19:00 - 21:00

Lær at styre din stress, februar 2018

februar 28 @ 19:00 - 21:00

Meningen med at jeg holder foredrag

Som terapeut styrer jeg efter en vision om, at overflødiggøre mig selv. Det vil sige, at hjælpe mennesker med at kunne hjælpe sig selv, sådan at der ikke længere, er brug for sådan nogen som mig. Når det er løst, forventer jeg at overgå til en anden form for tjeneste.

Den vision er også baggrunden for at jeg holder foredrag. Så hvis du gerne vil være bedre til selvhjælp og forebyggelse, kan det være at foredragene er noget for dig.

Jeg ønsker at bidrage med følgende:

  • Oplysning og viden
  • Opdagelse og bevidsthed
  • Handling? Hvilken? og hvordan?
  • Vedligeholdelse og genstart
  • Og selvfølgelig dialog, idet det er i kontakten med hinanden, at vi kan udvikle os som mennesker

Struktur og indhold

I foredragene bruger jeg faglig viden og erfaring, egne personlige livserfaringer og dialog. Varigheden er 2 timer. Jeg snakker mest den første time ud fra et af 4 faste emner (se nedenfor). Så er der pause med varme drikke, nødder og frugt. Derefter bliver oplægget mere dialog præget, og mine bidrag tager udgangspunkt i deltagernes spørgsmål, ønsker og behov.

Foredragene som jeg tilbyder og afholder i mine lokaler på Padborgvej i Silkeborg er gratis at være med til. Jeg tillader mig derfor at bede jer om feedback, når vi afslutter.

  1. Angst – lær at leve i fred og frihed med dine bange følelser.
  2. Modgift til stress – bliv bevidst og handlekraftig i forhold til din egen livsnødvendige og sunde fysiologi.
  3. Selvværd er dynamisk – Opdag det du har og lær at opbygge dit selvværd yderligere.
  4. Grundfølelser – bliv fortrolig og opbyg venskab med alle dine følelser ikke kun gælden, men også bange, ked af det, vrede og afsky.

Tilmelding

Foredragene annonceres på hjemmesiden og sociale medier. Du kan bestille plads, ved at sende en mail til jjg@aktionspotentiale.dk

Bestilling af foredrag

Har du lyst til at høre nærmere og måske bestille et foredrag, er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon.

GENEREL INFORMATION

ÅBNINGSTIDER

Aktionspotentiale har åbent efter aftale. Jeg svarer på telefonbesked, mail og kontakt via Kontaktsiden inden for et døgn.

TELEFONTIDER

Mandag – fredag 7:00 – 8:00
Mandag – torsdag 16:00 – 18:00