Foredrag om Stress

Foredrag om stress og om hvordan du selv udvikler modgift til stress i dit liv

Kom og vær med til at udvikle trivsel og personlig robusthed.

Aftenen handler om det vi selv kan gøre og er nødt til at lære at gøre for at forblive sunde, tilfredse og rolige i vores liv. Jeg bruger erfaringer fra mit eget liv, for at vise hvordan jeg har lært at blive sundere, mere tilfreds og bevare min energi.

Jeg holder gratis foredrag for at være med til at stoppe den eksplosive vækst i sygemeldinger på grund af stress, angst og depression. Hvis det skal lykkes, er der opgaver til både samfund, virksomheder og sundhedsvæsen, men der er også en nødvendig personlig opgave, og det er den del foredraget handler om.

Indhold

  • VIDEN: Det som er vigtigt at vide, omkring vores stress fysiologi, for at have mulighed for at bevare opbygge sundhed og energi.
  • SKYLD OG SKAM: Mange føler skyld og skammer sig over at være blevet syge og afmægtige af stress. Den skyld og skam giver ingen mening og gør kun ekstra skade. Skyld og skam kan slippes og afvikles.
  • BEVIDSTHED OG HANDLING: Om hvilke tanker og handlinger der kan hjælpe dig, hvis du virkelig ønsker bedre trivsel, tilfredshed og mere energi i dit liv.
  • FREMTIDSSIKRING: Om hvordan du kan forebygge stress og hvad der skal til for at du kan opbygge og bevare dine ressourcer i det lange løb. Altså hvordan skaber du disciplin og hvordan genstarter du, når din disciplin bliver brudt, hvilket disciplin altid bliver.
  • DIALOG: Spørgsmål samt dialog om, hvordan du kan komme i gang med at blive mere sund, tilfreds, rolig og få mere energi, samt en konkret øvelse som virker.

Tak for en berigende aften med et desværre stigende aktuelt problem. Jens Jakob formår at få formidlet, hvordan vi selv kan tage ansvar for ikke at havne i en stressspiral. Teori koblet med hans egne personlige erfaringer virker 😊

Dejligt der var plads til spørgsmål og uddybende snakke. Vi tog hjem med et på alle måder opfyldt sind.

Knud og Bente

Aktuelle foredrag

Gratis foredrag

Aktuelle foredrag

Se de aktuelle gratis foredrag hos Aktionspotentiale: Oversigt over aktuelle foredrag

Samtaleterapi

Samtaleterapi hos Aktionspotentiale

Samtaleterapi

Samtaleterapi kan hjælpe mod stress: Læs mere på siden om Samtaleterapi hos Aktionspotentiale

GENEREL INFORMATION

ÅBNINGSTIDER

Aktionspotentiale har åbent efter aftale. Jeg svarer på telefonbesked, mail og kontakt via Kontaktsiden inden for et døgn.

TELEFONTIDER

Mandag – fredag7:00 – 18:00