Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Få modgiften til stress, overbelastning og kontroltab

Kom og vær med til at udvikle trivsel og personlig robusthed.

Aftenen handler om den personlige del, som hvert enkelt individ er nødt til selv at blive bevidst om, tage ansvar for og handle ud fra. Jeg bruger erfaringer fra mit eget liv til at anskueliggøre, hvordan en sådan proces kan foregå.

Mit motiv er at være med til at stoppe den eksplosive vækst i sygemeldinger på grund af stress, angst og depression, som vores del af verden oplever i disse år. Min holdning er at, hvis det skal lykkes, er der en personlig del som vi ikke kommer uden om.

Indhold

  • VIDEN: Det som er vigtigt at vide, omkring vores stress fysiologi, for at have mulighed for at bevare opbygge sundhed og ressourcer.
  • SKYLD OG SKAM: Mange føler skyld og skammer sig over at være blevet syge og afmægtige af stress. Det kan lindres.
  • BEVIDSTHED: Om hvad der er nødvendigt at fortsætte med at huske og gøre, hvis du virkelig ønsker en effektiv stressmodgift.
  • FREMTIDSSIKRING: Hvor du får en ide om, hvilke handlinger du skal kunne fastholde og genstarte, for at opbygge og bevare stressmodgiften.
  • WORKSHOP: Spørgsmål samt dialog om, hvordan udviklingen af stressmodgiften kan igangsættes.

Tak for en berigende aften med et desværre stigende aktuelt problem. Jens Jakob formår at få formidlet, hvordan vi selv kan tage ansvar for ikke at havne i en stressspiral. Teori koblet med hans egne personlige erfaringer virker 😊

Dejligt der var plads til spørgsmål og uddybende snakke. Vi tog hjem med et på alle måder opfyldt sind.

Knud og Bente

Praktiske oplysninger

Foredraget foregår på Padborgvej 354A i Silkeborg torsdag den 20. juni fra kl. 19-21. Det er gratis at deltage. Der vil også være lidt forplejning 😉

Tilmelding

Tilmeld dig ved at sende en mail til undertegnede på jjg@aktionspotentiale.dk eller brug nedenstående formular.

Jeg accepterer at Aktionspotentiale gemmer mine indsendte oplysninger så de kan bruges i forbindelse med registrering til foredraget.

OBS! Der er max. 20 pladser.

Hilsen

Jens Jakob Grundvad